Máš chuť na malinovo-kokosovú tortu?
Myslíš si, že chutná torta sa nedá pripraviť bez hodín práce? Vôbec nie! Tu ti predstavujeme jednoduchý recept na fantastickú malinovo-kokosovú tortu. Jej sviežosť a ľahkosť ju robia takou lákavou, že si ju môžeš vychutnať rovnako počas horúceho letného dňa ako aj v chladnej zime. Všetko, čo na to potrebuješ, je trochu času, pár praktických pomôcok na pečenie a nižšie uvedené ingrediencie.
Tip: Podľa ročného obdobia môžeš použiť aj čerstvé jahody alebo iné ovocie.

Čo je potrebné?
Na cesto:
Na krém:
Na prípravu:
A teraz hurá na zábavu!
Príprava cesta:
Tip: Predtým, ako vyberieš korpus z rúry, pichni doň drevenú špajdľu alebo špáradlo. Ak sa naň cesto už neprilepí, je hotový.


Príprava krému:
Tip: Ak sú maliny mrazené, môžu sa rozmraziť do dvoch minút. Daj ich do misky a zalej horúcou vodou. Po 45 sekundách vodu vymeň a po ďalších 45 sekundách sú maliny pripravené na konzumáciu.
Hotovo!
A torta je pripravená na servírovanie!
Jej ovocná ľahkosť robí z torty skvelé osvieženie počas horúcich letných dní. Zvyšné maliny môžeš zjesť samostatne alebo pridať do minerálnej vody.

Chutilo ti?
Označ nás!
Sleduj nás na Instagrame alebo Facebooku a podeľ sa o svoju hotovú tortu. Označ nás vo svojom príspevku a povedz nám, ako ti torta chutila
Tešíme sa na tvoje správy!